Winkels Tenerife

Kleding en accessoires voor iedereen

Een leuke zomeroutfit, souvenirs of een duur sieraad, alles is te koop op Tenerife. Van grote winkelcentra met alle topmerken van over de hele wereld tot kleine marktjes waar je traditionele Canarische kleding kunt kopen.

SHOPPING CENTER “ALCAMPO”

In 2002 opende het winkelcentrum "AlCampo" zijn grootste commerciële gebied op de Canarische Eilanden in La Orotava, Tenerife. De hypermarkt La Orotava heeft een verkoopruimte van 7.500 vierkante meter op één verdieping; ook beschikt het winkelcentrum over 2.500 parkeerplaatsen.

SHOPPING CENTER CORTE INGLES

Dit winkelcentrum is zeker een van de grootste en meest historische van Tenerife, in zijn geschiedenis dankt El Corte Inglés zijn naam aan een kleine kleermakerij die in 1890 werd opgericht en gelegen is tussen de straten van Preciados, Carmen en Rompelanzas, uit Madrid.

SHOPPING CENTER SIAM MALL

Het heeft een van de meest complete commerciële aanbiedingen op de Canarische Eilanden en is 365 dagen per jaar geopend. We vinden meer dan 70 winkels gewijd aan mode, entertainment en catering, allemaal perfect geïntegreerd in één buitenruimte. Mango, Timberland, Zara Home, Guess, Swarovski, en Calzedonia zijn slechts enkele van de succesvolle merken die in het centrum vertegenwoordigd zijn.

Handige links