Bezienswaardigheden Tenerife

Prachtige plekken op het eiland

Iedereen die op vakantie gaat naar een bepaald land wil graag meer te weten komen over de cultuur of omgeving. Tenerife biedt zeer mooie bezienswaardigheden die je nog niet eerder hebt gezien en alleen tegenkomt op dit eiland. Zo kun je een kijkje nemen bij de El Teide, dit is een vulkaan die een indrukwekkende herinnering zal achterlaten.

El Teide

De grootste vulkaan van Tenerife én de Canarische eilanden. Tevens ook de hoogste berg van Spanje. Een indrukwekkend natuurwonder.

Siam park

een 18,5 hectare groot aquapark in de badplaats Costa Adeje. Het park heeft een klassiek Thais thema. Leuk om samen met de kids heen te gaan.

National park El Teide

Prachtige natuur met grote bergen en uitzicht op de vulkaan El Teide. Beschikt over prachtige wandelroutes en zelfs een paar avontuurlijke routes.

Playa de las Américas

Een toeristische badplaats in het zuiden van Tenerife. Een prachtig strand met ruimte voor iedereen en beschikt over gezellige terrasjes en leuke activiteiten.

Loro Parque

Een plantentuin en dierenpark in Puerto de la Cruz. In de beginjaren focusde het park zich veelal op papegaaien. Deze zal je dan ook veelvuldig tegenkomen.

Piramides van Güímar

Er zijn zelfs piramides op Tenerife. Deze liggen aan de oostkant van het eiland in het plaatsje Güímar. Je kunt er in totaal zes piramides bewonderen.

Handige links