Excursies Tenerife

Snorkelen, jet-skiƫn of een boottour

Er zijn talloze excursies die je kunt ondernemen op Tenerife. Je kunt walvissen en dolfijnen gaan spotten door mee te gaan op een boottour. Ben je opzoek naar iets uitdagends? Bekijk dan de jet-ski excursie, hierbij ga je samen met een gids het water op en hij zal je naar alle mooie plekjes van het eiland brengen.

Walvis- en dolfijnspotten

Op een luxe jacht met een kleine groep walvissen en dolfijnen spotten. Geniet van het prachtige zeeleven onder genot van een hapje en een drankje.

Paragliden boven het eiland

Geniet van een overweldigend uitzicht over Tenerife en ga maak begeleiding van een professionele piloot een tandemvlucht over het eiland.

El Teide: Wandelen naar de top

Prachtige natuur met grote bergen en uitzicht op de vulkaan El Teide. Ga onder begeleiding van een gids het prachtige natuurwonder verkennen.

Sterren kijken op de El Teide

Bekijk vanaf de grootste vulkaan van de Canarische eilanden de sterrenhemel boven Tenerife. Als het begint te schemeren begint hier een prachtige reis.

Snorkelen en kajakken met schildpadden

Ga op een diervriendelijke manier op pad en ontdek het zeeleven van Tenerife. Tijdens een 2,5 uur durende kajaktocht schildpadden spotten.

Quadrit door het national park El Teide

Een spannende 4 uur durende quadrit. Ontdek de geweldige bossen en prachtige landschappen van El Teide met uitzicht op de prachtige vulkaan.

Handige links