...

Excursies Tenerife

Snorkelen, jet-skiën of een boottour

Er zijn talloze excursies die je kunt ondernemen op Tenerife. Je kunt walvissen en dolfijnen gaan spotten door mee te gaan op een boottour. Ben je opzoek naar iets uitdagends? Bekijk dan de jet-ski excursie, hierbij ga je samen met een gids het water op en hij zal je naar alle mooie plekjes van het eiland brengen.

Walvis- en dolfijnspotten

Ga mee op een luxe jacht voor een onvergetelijke ervaring waarbij je walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving kunt zien. Deze excursie biedt een unieke kans om deze majestueuze zeezoogdieren van dichtbij te bewonderen, terwijl je geniet van de rustige oceaan en de prachtige kustlijn van Tenerife. Aan boord worden hapjes en drankjes geserveerd, waardoor je in alle comfort kunt genieten van de excursie. Dit is een perfecte activiteit voor natuur- en dierenliefhebbers die op zoek zijn naar een bijzondere belevenis.

Paragliden boven het eiland

Ervaar de ultieme vrijheid en geniet van een adembenemend uitzicht over Tenerife door te paragliden. Onder begeleiding van een ervaren piloot maak je een tandemvlucht over het eiland, waarbij je de prachtige landschappen, kustlijnen en bergen vanuit de lucht kunt bewonderen. Deze spannende activiteit is geschikt voor zowel beginners als ervaren avonturiers en biedt een unieke manier om de natuurlijke schoonheid van Tenerife te ervaren. Het gevoel van zweven boven het eiland is onvergetelijk en zorgt voor een adrenalinestoot.

El Teide: Wandelen naar de top

Ontdek de indrukwekkende vulkaan El Teide, het hoogste punt van Spanje, tijdens een begeleide wandeling naar de top. Deze excursie neemt je mee door het adembenemende landschap van het nationale park, waar je kunt genieten van spectaculaire uitzichten en unieke geologische formaties. Onderweg vertelt de gids je alles over de flora, fauna en geologische geschiedenis van het gebied. De wandeling naar de top van El Teide is een uitdaging, maar de beloning is een panoramisch uitzicht dat je nergens anders zult vinden.

Sterren kijken op de El Teide

Beleef de magie van de nachtelijke hemel boven Tenerife tijdens een sterrenkijksessie op de El Teide. Dit gebied staat bekend om zijn heldere hemel en minimale lichtvervuiling, wat het een ideale plek maakt voor sterrenkijken. Onder begeleiding van een deskundige gids leer je meer over de sterrenbeelden, planeten en andere astronomische fenomenen. Het is een betoverende ervaring om de sterren te zien opkomen boven de vulkaan en de melkweg in al haar glorie te aanschouwen. Perfect voor zowel amateurastronomen als nieuwsgierige toeristen.

Snorkelen en kajakken met schildpadden

Ontdek het zeeleven van Tenerife op een avontuurlijke manier door te snorkelen en kajakken met schildpadden. Deze 2,5 uur durende excursie neemt je mee naar de beste snorkelplekken, waar je de kans krijgt om deze prachtige dieren van dichtbij te zien. De gidsen zorgen voor alle benodigde uitrusting en begeleiding, zodat je veilig en comfortabel kunt genieten van de ervaring. Naast schildpadden kom je ook andere kleurrijke zeeleven tegen, wat deze activiteit tot een onvergetelijke onderwateravontuur maakt.

Quadrit door het national park El Teide

Ga op een spannende 4 uur durende quadrit door het adembenemende nationale park El Teide. Deze excursie biedt een unieke manier om de ruige landschappen, weelderige bossen en indrukwekkende vulkanische formaties te verkennen. Rijd off-road door uitdagend terrein en geniet van de sensatie van avontuur terwijl je de natuurlijke schoonheid van het park ontdekt. De rit biedt ook tal van fotomomenten en pauzes om van het uitzicht te genieten en meer te leren over de geschiedenis en geologie van het gebied. Perfect voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.