...

Auto verhuur Tenerife

Tenerife ontdekken met de auto

Er is zoveel te zien op Tenerife dat het vaak niet lukt om alles in één vakantie te bezichtigen. Ben je van plan om lekker eropuit te gaan een veel plaatsjes te ontdekken? Bekijk hieronder de verhuurders van auto’s op Tenerife. De grootte is namelijk niet te overbruggen per fiets of per voet. Een auto huren op Tenerife kost ongeveer €6,00 per dag.

Gemiddelde prijs autoverhuur

In het hoogseizoen (wat loopt van november tot maart) krijg je een standaard huurauto (Fiat punto of Hyundai i10) mee voor een bedrag tussen de € 19,- en € 23,- per dag als je ervoor kiest om een auto minimaal 3 dagen te huren. Buiten het hoogseizoen kan je een standaard auto voor minder dan € 15,- per dag meekrijgen. Deze prijzen zijn exclusief de kosten van het eigen risico, eventuele verzekeringen en brandstofkosten. Bij het huren van een auto op Tenerife is het handig dat je beschikt over een Credit Card om de huur te betalen, hoogstwaarschijnlijk worden deze bij alle verhuurders geaccepteerd.

Autoverhuurders op Tenerife

Verkooptrucjes verhuurders

Er zijn veel verkooptrucjes van autoverhuurders waarbij ze de klanten op de kosten kunnen jagen. Het is dan ook lastig om een eerlijke handelaar aan te wijzen, wat de ene keer als zeer goed werd ervaren was een paar maanden later een groot fiasco. Daarom is het altijd handig om bij een populaire autoverhuurder te huren zoals Sixt. Hieronder geven wij een paar tips zodat jij niet dezelfde fout maakt als voorgaande toeristen.

  •  Brandstof: Je krijgt tegenwoordig geen auto meer mee met een volle tank, dat betekent dat je dus ook geen volgetankte auto hoeft in te leveren. Let er op dat dit goed is ingevuld op de huurovereenkomst. Bestel ook nooit een auto die al volgetankt is, hierbij zijn de kosten vaak hoger dan als je de auto zelf bij tankt bij een van de tankstations.
  • Schade: Check voor vertrek bij de verhuurder altijd de auto op deuken en krasjes. Ook al ben je hiervoor verzekerd is het altijd handig om te checken om verwarring of eventuele ruzie te voorkomen. Maak desnoods foto’s of een filmpje van de auto zodat je altijd bewijs hebt. Waar je vooral op moet letten zijn de voorruiten en ramen, deze zijn vaak uitgesloten bij de verzekering.
  • Schone auto: Lever de auto na het huren altijd schoon in bij de verhuurder. Het kost maar een paar euro bij een van de wasboxen op het eiland. Breng je de auto niet schoon terug, dan zal de verhuurder dit bedrag van de borg inhouden wat al snel zo’n €50,- kan zijn.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.