Restaurants Tenerife

Traditioneel eten en heerlijke cocktails

Tijdens een vakantie naar Tenerife is het natuurlijk heerlijk om bij een traditioneel restaurant te gaan dineren of lunchen. Wat een voordeel is aan de restaurants op het eiland zijn de prijzen, deze liggen relatief laag als je dit vergelijkt met Nederland. 

El Calderito de la Abuela

een gereputeerde locatie in het noorden van Tenerife, gericht op het herontdekken van eeuwenoude traditionele Canarische recepten en deze terugbrengen naar het heden.

Kabuki Abama

Kabuki Abama is gevestigd in het luxueuze The Ritz-Carlton, Abama, en staat onder toezicht van de beroemde chef-kok Ricardo Sanz en wordt beschouwd als een van de beste Japanse restaurants in Spanje.

M.B. (Martín Berasategui)

De prestigieuze Baskische chef-kok Martín Berasategui drukt zijn eigen stempel op verschillende gerenommeerde restaurants in heel Spanje, waarbij hij het buitengewone aantal van zeven Michelin-sterren optelt.

Restaurant La Vieja

Restaurante La Vieja, gelegen in het vissersdorp La Caleta, is gespecialiseerd in de beste verse zeeproducten van het gebied en staat algemeen bekend om zijn uitstekende vis- en zeevruchtdelicatessen.

Bar Restaurante El Cine

Bar Restaurante El Cine biedt al meer dan 25 jaar een breed scala aan heerlijke Canarische specialiteiten. Gelegen tegenover het strand van Los Cristianos, bevat het menu de essentie van traditionele Canarische kookboeken.

Mesón El Monasterio

Mesón El Monasterio is een karakteristieke gastronomische hotspot op een schitterende locatie in Los Realejos. Zoals de naam al doet vermoeden, is El Monasterio een voormalig klooster dat in de jaren negentig werd gerenoveerd.

Tasca La Tata

Tasca La Tata is een paradijs voor eco-foodies en vegetariërs. De innovatieve en gezonde keuken combineert mediterrane en oosterse smaken met traditionele Canarische recepten, allemaal met verse en lokale producten.

El Guaydil

El Guaydil is gevestigd in een klein huis in het hart van het historische centrum van La Laguna, dat op de Werelderfgoedlijst staat. El Guaydil interpreteert de Canarische keuken met creativiteit: natuurlijke verse producten en typische lokale gerechten.

Handige links